divendres, 26 de març del 2010

Els campaments




Quan arriba l'estiu, els campaments són el gran esdeveniment. Són l'ocasió d'una aventura i una descoberta. És el moment per gaudir de nous entorns i paisatges, per descobrir el país i per viure a prop de la natura, conèixer-la millor i aprendre a estimar-la i respectar-la.
Baixar el riu en balses, travessar un parc natural, fer una ruta an bicicleta, viure en un bosc de follets... infinitats de projectes són possibles. Només cal imaginar-los, preparar-los amb il·lusió i dur-los a terme.

Els campaments són un lloc privilegiat en la convivència, on es viu en grup, colze a colze amb els altres, tot desenvolupant la pròpia personalitat. Des de fa més de tres dècades els agrupaments d'Escoltes Catalans organitzen campaments com una de les principals activitats d'educació en el lleure per infants i joves. Estiu Jove us convida a participar d'aquesta gran experiència escolta per viure un estiu diferent basat en l'aventura. Es tracta de una experiència de convivència amb un cau ja existent, que pot servir als participants de fora per conèixer el funcionament i la feina d'un agrupament d'Escoltes Catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada